2021. november 9., kedd

Renkforce USB 2.0 Csatlakozókábel [1x USB 2.0 dugó, A típus - 1x Apple Dock dugó Lightning] 0.05 ... - Jelenlegi ára: 5


Renkforce USB 2. 0 Csatlakozókábel [1x USB 2. 0 dugó, A típus - 1x Apple Dock dugó Lightning] 0. 05 m Fekete
Termék azonosító: 811918
erősítse meg a rövid Apple Lightning csatlakozókábelt (5 cm) pl. Powerbankshoz
Rendkívül rövid kábel (5 cm, dugóval)
Tökéletes tartozék minden powerbankhoz
iPad, iPod és iPhone készülékek töltéséhez és szinkronizálásához powerbankon, autós töltőn vagy számítógépen keresztül
Nincs veszélyes és idegesítő kábelgubanc
180°-ban hajlítható
Ha útközben töltjük az iPhone-t vagy iPod-ot egy powerbankon keresztül vagy az autóban, akkor a hosszú kábel zavaró lehet. A mindössze 5 cm rövid Lightning kábelnek köszönhetően az Apple készülék szinte teljesen közvetlenül az USB csatlakozóhoz csatlakoztatható és elkerülhető a kábelgubanc.
180°-ban hajlítható - kábeltörés nélkül
A kábel 180°-ig hajlítható. Így az iPhone és a powerbank könnyen összeköthető egymással a nadrágzsebben vagy a hátizsákban is. Kábeltörés és kábelgubancolódás nélkül.
Adatszinkronizációhoz is használható
Továbbá a Lightning kábel tökéletesen használható közvetlenül a laptop mellett az adatcseréhez. A rövid kábelnek köszönhetően nem lesz kábelrengeteg az íróasztalon.
Mindkét oldalon használható Lightning dugó
Ismerős a helyzet? Általában a dugót fordítva tartjuk, és így nem illik bele a csatlakozóaljba. A Lightning dugó mindkét irányban használható, így a kábelt nem lehet rosszul bedugaszolni.
Vörösréz "inside" (belül)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli sebességét.
"Made for iPod/iPhone/iPad" tanusítvánnyal
A ? Made for iPod / iPhone / iPad? azt jelenti, hogy egy elektronikus termék speciálisan iPod, iPhone ill. iPad számára lett megalkotva. Ez a logo garantálja a kompatibilitást a megfelelő Apple termékekkel. Ezeket a termékeket az Apple liszenszelte és megfelelnek a cég magas minőségi követelményeinek.
ROHS és REACH konform
Valamennyi Renkforce kábel megfelel az EU ROHS és REACH irányelvének. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: A Lightning kétoldalasan használható. A kábelt tehát nem lehet helytelenül bedugni.
Műszaki adatok: AWG: 30/23 ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: USB ? Csatlakozók: USB-A dugó, Apple Lightning dugó ? Dugó kivitel: egyenes ? Kábel kivitel: Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 5. 00 cm ? Max. töltőáram: 2. 5 W @ 5 V / 0. 5 A ? Max. átviteli sebesség: 480 MBit/s ? Specifikáció: USB 2. 0 ? Szín: Fekete ? Termék típus: USB kábel ? Árnyékolás: fólia árnyékolás ? Összekapcsolási mód: USB-A-ról Apple Lightning-re
Figyelem: Az MFI termékek az Apple liszensze alatt vannak és speciálisan iPhone, iPad és iPod készülékek csatlakoztatásához alkalmasak. Az Apple magas minőségi követelményeket állít velük szemben, mielőtt a termékeket piacra bocsátják. Mennyiség: 1 db(Egységár: 5 090 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 5 090 Ft
Az aukció vége: 2021-11-09 15:26 .