2021. november 30., kedd

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! 42-es Nordica Speedmachine állítható 120-130-as flex indexű sícipő síbakancs - Jelenlegi ára: 32 5


A licit tárgya: Nordica Speedmachine 130 sícipő
 
Újszerű!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem leharcolt kölcsönzős!!!
Harmadáron!!! Új ára 299 Euro volt akciósan!!! Itt az utód modell linkje: KATT IDE! és KATT IDE!
Ausztriában vásároltam pár éve a fiamnak, mikor kint dolgoztam, új ára akciósan 299 Euro volt!!!
42-es, avagy 27, 5-es méretű (belső talpbetét hossza 275 mm).
Állítható flex-indexű (6. -7. kép) 120-130, közepesen kemény-kemény cipő, jó egyensúlyt teremt teljesítmény és kényelem között.
A külső héj, és a belső Thermo Custom Fit bélés (8. kép) nagyon jól igazodik a lábhoz, főleg hogy hőre formázható. Itt van egy-két link, ahogy házilag a lábunkra formázhatjuk a bélést: KATTIDE! és KATT IDE!
Kényelmes cipő egész napra.
4 mikrocsatos, amiből a felső kettő Servo Lock-os, ami a Nordica sícipők speciális fejlesztése. Ezzel a találmánnyal a legfelső csat egy mozdulattal, 25 mm-rel vízszintes irányban állítható, miáltal apróbb lépésenként, sokkal könnyebben lesz becsatolható.
A tökéletes illeszkedést hivatott szolgálni a cipő hátuljában a vádli magasságában tépőzárral felerősíthető spoiler, melyet négy irányban a láb alakjának megfelelően eltolhatunk, és ott tépőzárral rögzíthetünk (9. kép piros karikában).  
Van egy 162 cm-es ugyanilyen márkájú Nordica Speedmachine Mach1 típusú síléc is eladó, az utolsó képeken együtt láthatók. Az összes hirdetésem között az is megtalálható, itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt 70. 000 Ft-ért odaadom!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert szezonban 30-50%-kal drágábban fogom adni. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is (pl.: féláron Fekete karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 15:49 .