2021. július 25., vasárnap

Új! 990000 villanás IPL villanófényes epilátor - 5 fokozat - elektromos szőrtelenítő LCD kijelzős - Jelenlegi ára: 21 99

Új!  990000 villanásos IPl epilátor - 5 fokozat - kézi vagy automata villanás!
Az erős fény miatt védőszemüveg, vagy napszemüveg a gép használata közben ajánlott!
(Csomag tartalmazza! )
VIDEO a készülékről és működéséről:
https: //www. youtube. com/watch? v=K6NeMp0_x5M
A készülék 2 funkciós:
Tartós szőrnövekedés megakadályozására, és bőrfiatalításra  alkalmas!
(A készülék epilátor csövet tartalmaz alapból! )
Szörtelenítő vagy revitalizáló villanófej +7000Ft/db. -áron vásárolható!
Teljesítmény: 36W
Szint: 5 fokozatban állítható erősség
Vaku (quartz lámpa): 990000 villanás/ izzó
A gép segítséget nyújt a test különböző területein a szőr eltávolítására!
(Ideértve az arcot, karokat, hónaljat, bikini vonalat, lábakat, hátat és mellkast)
Jellemzők:
1, szőreltávolítás / bőrfiatalítás, egy gép kettős funkció - 990 000 impulzusos IPL fény nemcsak hatékonyan távolítja el a szőrzetet, hanem elősegítheti a sejtek regenerálódását, helyreállíthatja a bőr rugalmasságát. Minden bőrtípusra, szőrtelenítésre, ideértve az arcot, karokat, hónaljokat , bikini vonalt, lábat, hát és mellkast. Testszőrtelenítés , hogy a bőr megtisztuljon, puha és sima legyen.
2, IPL technológia - beépített, intenzív pulzáló fénytechnikájának köszönhetően az IPL szőrtelenítő eszköz hatékony és fájdalommentes. Az IPL fényt a melanin elnyeli a bőr alatti szőrtüszőben, és elnyomhatja a haj növekedését. Nincs stimuláció, nodamage, a szőrnövekedés hosszan tartó és kíméletes gátlása, új élményt nyújtva Önnek a hatékony és kényelmes szőreltávolításról.
3,   5 energiaszabályozási szint - autómata módban3 másodpercenkénti villanással, a szőreltávolítás hatékonysága 30% -kal nő. Szabadon állíthatja be a fény intenzitását, hatásos a különböző bőrszín és hajszín ellen (a sötétbarna és a fekete bőr nem gyengéd IPL fénysugárzás, még akkor is, ha a rendkívül érzékeny részek, de szőrteleníthető is.
4, Dupla vaku formázás - tökéletes használat a bőrön, kényelmes használat mellett, és nem okoz terheket a bőr számára. Az automatikus vaku nagyobb területű szőrtelenítésre alkalmas. 3, 0 cm nagy besugárzási terület, időt és erőfeszítést takarít meg.
5 ? MIKOR LÁTJA AZ EREDMÉNYEKET? Csak 4-5-szeres kezelés után látható a legtöbb felhasználónál az eredmény.   Vizuálisan csökkent szőrt , hajat tapasztal, amely összehasonlítható a professzionális beadott lézeres eljárások eredményeivel. Az optimális eredmények legalább 6 hónapig tartó folyamatos használatra szorulnak.
6 ? Az LCD képernyő egy teljesen új élményt nyújt, és használatakor napszemüveget kell viselni.
 
Csomag tartalma:
1 X epilátor + szőrtelenítő adapter
1 X hálózati adapter
1 X szemüveg
1 X borotva
1 X kézikönyv
Személyes átvétel , Budapest XI, XVII. ker vagy szigetszentmiklóson!
Postázom is a terméket!


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 19:57 .