2020. március 26., csütörtök

My Little Friend anatómiai ergonomikus iskolatáska kutyás Yorki - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


My Little Friend anatómiai ergonomikus iskolatáska - kutyás
Nagyon kényelmes és praktikus, fekete és rózsaszínű My Little Friend kutyás anatómiai iskolatáska. Az hátfala légcsatornákkal és anatómiailag kialakított szivacsos betétekkel van ellátva a lehető legkényelmesebb, legegészségesebb viselet érdekében. A hátizsák egy nagy, cipzárral záródó rekesszel és egy kisebb cipzáros rekesszel is el van látva. A hátizsák két oldalán zsebek találhatók, amikbe kulacsot, tolltartót, kisebb tárgyakat tudsz tartani, több ponton is fényvisszaverővel van ellátva, a vállpántok párnázottak és állíthatók.
Használt, fotó szerinti állapotú, pár kopás, kisebb sérülés a használatból adódóan található rajta, de nem feltűnő, használatban nem zavar...
Méretek: 31 x 17 x 36 cm.
Súlya: kb. 1kg!!!! (extrán könnyített)
Eredeti ára: 12. 590. -
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
Utalványt teljes értéken elfogadok. Kérlek, aukció leütés előtt minden képen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-16 00:30 .