2020. március 29., vasárnap

DORMEO IMemory S Plus matrac180x200 - Jelenlegi ára: 119 990 Ft

DORMEO IMemory S Plus matrac
Díjnyertes Octaspring® technológiával és Re-Vitalize kezeléssel készült, csúcsminőségű, 3 zónás, 20 cm magas, hipoallergén matrac, mely 8 az 1-ben rendszerének köszönhetően bármilyen testformához és alvási pozícióhoz tökéletes. Rezgéselnyelő tulajdonságának köszönhetően nem vezeti át a mozgáshullámokat. Memóriahabos huzata levehető és mosható.  
Az élvonalbeli technológiának köszönhetően személyre szabható
Kockázatmentes megoldás azok számára, akik nem tudják, hogy milyen matrac való nekik, tökéletes matrac azoknak a pároknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, ha az alvásról van szó.
Személyre szabható alátámasztás és keménység:  Te választhatod meg a tested számára ideális keménységet, kényelmet és megtámasztást.
Megfordítható matracbelső:  egyszerűen átfordíthatod a puhább vagy a keményebb oldalra.
4 féle keménység, 2 féle megtámasztás:  saját igényeid szerint alakíthatod ki az alvófelületed.
Maximális frissesség:  az egyedi szellőzőrendszer folyamatos levegőáramlást biztosít.
3 kényelmi zóna gondoskodik a test különböző részeinek megfelelő alátámasztásáról.
Antibakteriális és hipoallergén:  allergiában vagy asztmában szenvedők számára is megfelelő választás.
Lehúzható és mosható huzatának köszönhetően az Te alvási környezetedet nem terhelik baktériumok, poratkák és kellemetlen szagok.
Utolérhetetlen hatékonyságú rezgéselnyelés:  tökéletes párok számára, mert teljesen elnyeli a mozgás által keltett rezgéseket.
Csomagolás:  Vákuumcsomagolt, kompakt dobozban szállítva.
4 féle keménységi fokozat és 2 alátámasztási szint egyetlen matracban
A Dormeo iMemory S plus matrac egy szabadon forgatható, keményebb és puhább oldallal rendelkezik, a huzatba integrált iMemory habbal pedig tovább csökkenthető vagy növelhető az adott oldal keménysége.  Neked csak a kívánt oldalra kell fordítanod a matracot, hogy puha, közepesen kemény, kemény vagy nagyon kemény alvófelületeten pihend ki magad. A matrac szívében egy réteg Octaspring® rugó teszi lehetővé, hogy személyes alátámasztást válassz magadnak. A könnyű alátámasztás rugalmasabb felületet nyújt a fej, a nyak és a vállak számára, a keményebb pedig a lábak részére.
Alakítsd matracod saját igényeid szerint!
Az új iMemory S PLUS matrac személyes „ beállítások” egész sorát kínálja. Alkalmazkodik a testedhez, az igényeidhez és az alvási preferenciáidhoz. Csak át kell fordítanod. Puhább vagy keményebb, de rendkívül kényelmes. Mindig 100%-ig a tiéd
Revitalizáló kezeléssel készült.
A speciális Re-Vitalize kezelés előnyei: Aktiválhatja a sejteket, erősítheti az anyagcserét és serkentheti a keringést. Használd ki a számtalan előnyt:
javíthatja az alvásminőséget és elősegítheti a zavartalan éjszakai pihenést,
növelheti a test energiaszintjét és felgyorsíthatja a regenerációs folyamatot
segíthet a testnek ellazulni.
Gyorsan és egyszerűen használatba vehető.
Az új matrac tömörített formában, védelmet nyújtó dobozban, vákuumcsomagolt, KÉT műanyagfóliába tekert hengerként érkezik meg Önhöz. Környezetbarát szállítási folyamatunknak köszönhetően valamennyi matracunkat tömörítjük és vákuumcsomagolással látjuk el.


Jelenlegi ára: 119 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-19 16:02 .