2020. március 19., csütörtök

Kozmikus trubadúr - Iby Duba - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kozmikus trubadúr - Iby Duba
Megrendítő könyvet tart kezében az olvasó. Iby Duba élettörténete bővelkedik váratlan fordulatokban, melyeket olvastán önkéntelenül is feltesszük magunknak a kérdés: Mi vajon hogyan életük volna meg ezeket az eseményeket? Tudunk-e a számunkra pillanatnyilag talán még felfoghatatlan "láthatatlan világ" létezéséről, s ha igen, merünk-e hagyatkozni az onnan érkező sugallatokra? Mi van akkor, ha ezek a sugallatok - Iby Duba esetében a kis hang - teljesen értelmetlennek tűnő cselekedetekre sarkallanak? Merünk-e hinni, bízni, hagyatkozni, ahogyan Iby Duba tette és teszi mind a mai napig? Képesek volnánk-e akkor is odabízni magunkat, amikor éppen fényes operaénekesi karrierről kellene lemondani?
A válasz egyértelműen igen, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen küldetéssel születünk erre a Föld nevű bolygóra, hogy erre az inkarnációnkra mit is vállaltunk. Ennek beteljesítéséhez ugyanis minden segítséget megkapunk.
Iby Duba több évtizede megannyi előadáson keresztül hirdeti a Bibliai Énok történetének tanulságát, s most élettörténetének közreadásával erősíti bennünk a krisztusi ígéretbe vetett hitet:
"Hogy aki hisz énbennem, soha meg nem szégyenül, és aki hisz énbennem, ha meghal is, él. "
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2014
Nyomda: TAMA Solutions Kft.
ISBN: 9789631208832
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 121
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! #$#$#$#$#$#$#$#$
[(**90074045**)]

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-08 15:00 .