2020. március 23., hétfő

Be Active térdrögzítő Speciális bélelt nyomópárna - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Be active
Akupresszúrás párna derékfájás ellen
Állandó fájdalomtól szenved? Az állandó hátfájás megkeseríti az életét? Ezzel nincs egyedül! Ön azon emberek milliói közé tartozhat, akik kortól függetlenül kínzó derékfájástól szenvednek. Itt a forradalmian új akupresszúrás párna, amely minden korosztálynak megfelelő megoldást jelenthet!
Az akupresszúrás rendszer, amely azonnali segítséget nyújthat a derékfájás enyhítésében, a teljes ülőidegre hatva, a deréktól egészen a vádliig. Fektesse a tépőzáras párnát egyszerűen a térd alá, és rögzítse. A bélelt speciális nyomópárna pontosan a vádli közepén található akupresszúrás pontra hat, és akár már rövid időn belül enyhítheti a fájdalmat
Hogyan segíthet egy térd alatti támasztó szalag a derékfájdalomban?
A derékfájást elsősorban az ülőideg váltja ki, amely a test leghosszabb idege, a derékból indul és az alsó végtagokig nyúlik, így akupresszúrás pontra hatva  azonnal a segítségére lehet. Használhatja munkája során, edzés közben, vagy akár a nyugodt alvás érdekében éjszaka.
Pihentető alvás
Ha edzés közben szúró érzés hasít a hátába, a támasztó szalag segítséget nyújthat. Végre fájdalom nélkül játszhat a gyerekekkel, többé nem kell gyötrelmesen ide-oda hánykolódnia éjszaka.
Élvezze a pihentető alvást
Ruhája alatt senki nem látja majd, hogy Ön a támasztó szalagot viseli.
- Anyaga neoprén
- Szín: Fekete
- könnyű felvétel
- javasolt arthritisek, sportsérülések esetén, postoperatív állapotokban
- anatómiai kiképzés
    ideális mindennapos használatra
    éjjel – nappali használatra
    munkavégzés közben is viselhető
    segítheti a mozgást
A Magyar Posta 2017. 01. 01-től a 2, 5 cm-nél magasabb csomagokat (így ezt a terméket is)   565 ft-os ajánlott postaköltségért nem kézbesíti házhoz, csak Postán maradóként. Ezért amennyiben így kéri a terméket akkor Önnek kell bemennie a postára a csomagjáért


Jelenlegi ára: 1 050 Ft
Az aukció vége: 2020-04-12 19:48 .