2018. július 1., vasárnap

Syma X8C kamerás (1280 x 720) drón bontatlan, fekete utolsó 1db NYOMOTT ÁRON - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Gyártó: SYMA 
Modell:  X8C 
Syma X8C - HD kamerás - akció kamera hordozás képes csúcs drón. Ez a modell az X5C nagytestvérének mondható. Robosztusabb felépítésének, magasabb lábainak, valamint nagyobb akkumulátorának köszönhetően a világon egyre többen választják a SYMA legújabb modelljét legfőképpen az akciókamera hordozó képességének köszönhetően. A világhálón elérhetőek pl. a GoPro kamera felerősítésének bemutató videói, így bárki maga is könnydén felszerelheti szeretett kameráját. A nagy repülési stabilitás, könnyű kezelhetőség mind fontos előnyök fél-profi légi felvételek készítésénél.  
Ha még nem rendelkezel akciókamerával akkor sincs gáz: videdódat HD felbontásban (1280 x 720) tudod elkészíteni a gyári kamerával!  
Az X8C természetesen tudja azokat a funkciókat amelyeket a drón pilóták már megszokhattak: gyors dimanikus mozgás a 6 tengelynek köszönhetően, sőt a 360 fokos hurok forduló sem maradhat ki egy csúcsmodellből. Ebben a drónban szoftveresen is minden rendben van, így digitális stabilitás és trimmelés jellemzi, azaz a pontos repülés finomhangolása remekül funkcionál. A rotorra érdemes felerősíteni a rotorvédőket, mert ezzel megelőzhető egy esetleges sérülés is pl. madártámadás esetén. USB töltés számítógépről, laptopról vagy akár autós USB töltőről megoldható. Repülési idő 7 perc és a teljes feltöltéshez kb. 200 percre van szükség. Irányíthatóság 50 méteren belül.  

Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 10:49 .