2016. december 23., péntek

Viharos hétfő - Jelenlegi ára: 399 Ft


Brendan (Sean Bean – Férfias játékok, Ronin, A Gyűrűk Ura) Newcastle-ben él és jelen pillanatban nem túl sok jóval kecsegteti az élet, hiszen éppen munkanélküliként járja az utcákat. Szerencséjére megpillant egy hirdetést, melyben a bártulajdonos Finney (Sting) kisegítő munkaerőt keres; Brendan jelentkezik és el is nyeri a tulaj szimpátiáját, így nemsokára nem túl megerőltető feladatot kapva egy lengyel jazz-együttest kell kísérgetnie.
A könnyű munkával el is lenne, ám feltűnik a színen egy pénzéhes, amerikai üzletember, Cosmo (Tommy Lee Jones), aki megpróbálja Finney bárjára rátenni a kezét, ugyanis hatalmas üzletet remélve telekspekulációban gondolkodik.
Brendan számára ez egy darabig nem jelent veszélyt – sőt, még kellemes meglepetést is tartogat, miután megismerkedik Cosmo barátnőjével, Kate-tel (Melanie Griffith) –, ám váratlanul nagyot fordul a kocka, amikor Brendan meghall egy beszélgetést, melyben éppen Finney félreállításának és eltüntetésének tervéről esik pár keresetlen szó...
A termék eredeti, nem másolt.  


Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2017-01-13 02:34 .