2016. július 22., péntek

Malone Giga Party 2500 DJ audió rendszer, 480 W... - Jelenlegi ára: 124 990 Ft


Malone Giga Party 2500 DJ audió rendszer, 480 W, Bluetooth, USB, FM, AUX, MP3
Termékkód: 10028101
A Malone Big Party 2500 egy party-kra alkalmas DJ audió rendszer sokoldalú csatlakoztatási lehetőségekkel, erős teljesítménnyel és különböző hasznos funkciókkal - ideális tánc stúdiókba, amatőr DJ-k számára vagy magán rendezvényeken egyaránt. A készülék egy futurisztikus erősítő szekcióból és egy nagy teljesítményű 3 utas hangszóró rendszerből áll, amelyek a minőséget még feljebb emelik. Ezen kívül a hangi tulajdonságokat a professzionális PA hardver is javítja. A lejátszott zenéhez hozzáadhatók különböző One Shot effektek is, például: Scratch, Reverb vagy Beat Box a vendégek party hangulatának fokozása érdekében. A készülék multifunkcionalitása a különböző cinch és jack csatlakozókkal/portokkal van hangsúlyozva, amelyeken keresztül külső audió berendezéseket csatlakoztath at, pl. számítógép, táblagép vagy okostelefon. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást a különböző Bluetooth eszközökről. Ezen kívül a rendszer elülső USB porttal is rendelkezik, amely az MP3 zenefájlok lejátszására szolgál, valamint második USB porttal is, amelynek segítségével felvételt készíthet (pl. rádióból, AUX bemeneten vagy Bluetooth-on keresztül) és elmentheti azt. A funkciók sorát a beépített FM rádió zárja, amely akár 40 állomást is képes tárolni. A PA-rendszerrel való rokonság az önállóan szabályozható hangerővel rendelkező 2 mikrofon bemenetben nyilvánul meg, 2 sávos equalizerrel és bekapcsolható Echo effekttel, amelyek kitűnően alkalmasak karakoe rendezvényeken, előadásokon vagy bemutatókon. A készülék nagysága, súlya és elülső alumínium fogantyúja szintén a rackbe szerelhető PA-erősítőkre emlékeztet. A rendszer vizuális középpo ntja a LED kijelzővel ellátott, áttekint! hető vezérlő panel. A dinamikus hangzásról kettő 38 cm (15") mélyhang sugárzó, a kettő 10 cm (4") középhang sugárzó, a kettő 2, 5 cm (1") magashang sugárzó és a BassReflex konstrukció gondoskodik. A 2 sávos equalizer lehetővé teszi az X-Bass effekt bekapcsolását, és ezáltal a zenei tökéletlenségek kiegyensúlyozását. A magas minőségű hang lejátszáson kívül a Malone Giga Party 2500 DJ audió rendszer külsejével is meggyőzi vásárlóját - a közép- és mélyhang sugárzók, a hangerő szabályzók és menü navigáció szabályzók RGB színspektrumú LED megvilágítással rendelkeznek, amelynek színei a zene ritmusa szerint váltakozhatnak, vagy választható egyféle szín is, de szükség szerint a megvilágítás ki is kapcsolható. A készüléken minden beállítás közvetlenül végrehajtható, de a rendszer kényelmes vezérlése érdekében egy távirányító is rendelkezésére áll.
Fő jellemzők:
DJ audió rendszer 240 Watt RMS teljesítménnyel és 480 Watt maximális teljesítménnyel Kettő erős 38cm (15") mélyhang sugárzó, kettő 10cm (4") középhang sugárzó és kettő 2, 5cm (1") magashang sugárzó DJ funkció effektekkel - Scratch, Reverb, Beat Box, Yeah, valamint állítható LED megvilágítás RGB színspektrummal Karaoke szekció kettő mikrofon bemenettel, külön szabályozható hangerővel, 2 sávos equalizerrel és Echo effekttel MP3 támogatott USB port és USB csatlakozó az USB tárolókról való zenelejátszásra Bluetooth technológia az okostelefonokról, táblagépekről vagy notebook-ról való zenelejátszáshoz BassReflex konstrukció oldalsó fogantyúkkal és strukturált felülettel
Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x USB csatlakozó, 2 x 6, 3mm jack mikrofon bemenet, 1 x sztereó cinch soros bemenet, 1 x sztereó cinch AUX bemenet, 1 x 6, 3mm jack fülhallgató kimenet, 1 x antenna csatlakozó Bluetooth-protokoll: A2DP Bluetooth profil: AVCRCP! 3. O+EDR FM-PLL-rádió tuner 40 rádióállomás tárhellyel Erősítő teljesítménye: 250W RMS Frekvencia terjedelem: 38Hz-20kHz Torzítás: < 0, 1 % S/N: 75 dB Impedancia: 4 ohm Hangkikapcsolás X-Drive Bass funkció LED megvilágítás rezsimek: RGB, RG, RB, GB, R, G, B, automatikus, demo, kikapcsolt Hangerő- és menü navigáció szabályzó kör alakú LED megvilágítással LED kijelző Elülső alumínium fogantyúk Fém rács a hangszórókon Lábak Strukturált felület Hűtés: ventilátor ON/OFF kapcsoló a készülék hátulján Távirányító tápcsatlakozás: 2 x AAA elem (csomagolás része) Tápcsatlakozás: AC 230V, 50Hz Küldemény tartalma:
1 x készülék 1 x távirányító 1 x antenna kábel Használati utasítás
Termék méretei:
47 x 121, 5 x 34 cm (SZxMxM) Tömege: kb. 31, 5 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 124 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Malone Giga Party 2500 DJ audió rendszer, 480 W... - Jelenlegi ára: 124 990 Ft