2016. július 24., vasárnap

Braun LS 5160 női borotva/trimmelő - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

A Braun LS 5160 Lady Shaver női borotvakészülék jellemzői:
Száraz és nedves borotválásra egyaránt használható
Lebegő szitával rendelkeik
Kifejezetten a női test kontúrvonalaihoz tervezték
Akadálymentes siklást szavatol
Extra alapos borotválást garantál
Hámlasztó kiegészítővel rendelkezik
Tökéletes a hónalj borotválásához
Lekerekített borotvafejjel rendelkezik
Vízsugár alatt tisztítható
2 db AA elemmel működik
A Braun LS 5160 női borotvakészülék kiemelkedő funkciói:
OptiShave:
A kimagasló hatékonyság és kényelem érdekében az OptiShave kiegészítő optimális borotválási szöget biztosít használója számára. Az extra alapos borotválás érdekébenkifeszíti a borotválandó bőrfelületet.  Tökéletes megoldást nyújt a lábak borotválásához.
OptiTrim:
A meghosszabított hosszúszőr-nyíró könnyen végezhető trimmelést, és optimális átláthatóságot tesz lehetővé. A precíz formázás érdekében a nyíró rögzíthető.  Az OptiTrim kiegészítő megrövidíti a szőrszálakat,  így a Lady Shaver borotvát tökéletes bikinivonal-nyíróvá varázsolja.
SoftStrip:
A beépített SoftStrip a még jobb hozzáférhetőség érdekében megfeszíti a bőrt,  és a könnyen végezhető műveletvégzéshez pedig felemeli a problémás szőrszálakat,  így selymesen sima bőrt hagy maga után.
EasyGlide:
Az EasyGlide párnácskák akadálytalan siklást tesznek lehetővé a borotva számára, így segjtenek az irritáció csökkentésében. A méhkaptár szerkezet a tökéletes siklás érdekében kisimítja a bőrt.
A Braun LS5160 tökéletes választás mind a láb, a bikinivonal vagy a hónalj borotválásához. Gyengéden siklik, nem irritálja a bőrt, kényelmesen és biztonságosan használható, és könnyen tisztítható.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-13 21:12 . Braun LS 5160 női borotva/trimmelő - Jelenlegi ára: 9 000 Ft