2022. augusztus 29., hétfő

DELIMANO Air Fryer olaj nélküli fritőz dupla kosárral - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Air Fryer olaj nélküli fritőz dupla kosárral
Rántott csirke vagy sült krumpli? Csirkefalatok vagy mozzarellarudak? Nem kell választanod, mert a dupla kosaras olaj nélküli fritőzzel egyszerre 2 ételt is elkészíthetsz! Első air fryerünk két külön kosárral: mindkét 4 literes edény légkeringető ventilátorral és gyorsfűtéssel rendelkezik. Tapadásmentes bevonattal, 8 előre beállított programmal, automatikus kikapcsolás funkcióval.
Készíts két fogást forró levegővel egyszerre
Vacsorára halat és sült zöldségeket tervezel a családnak? Vagy rántott hagymakarikákat és panírozott sajtfalatkákat az esti bulira? A gyerekek azon veszekszenek, hogy halrudak vagy rántott hús legyen vasárnap ebédre? Nem probléma!  A 2 kosaras Delimano Air Fryerrel 2 különböző ételt készíthetsz egyszerre.  Ez az ügyes és praktikus készülék az első air fryerünk két külön kosárral, azaz 2 különféle étel készülhet benne.
Töltsd meg mindkét kosarat, és élvezd az egészségesebb módon készült panírozott finomságokat
A Delimano Air Fryer két kosaras készülék erőssége a multitasking: töltsd meg a két 4 literes kosarat,  nyomd meg a gombot, és várd meg, hogy a gépben keringő forró levegő ropogósra süsse a család kedvenc ételeit. Ez az air fryer forró levegővel, felesleges olaj nélkül süt aranybarna kérget a bundázott ételekre, így kalóriaszegényebb és egészségesebb ételeket készíthetsz.
A 8 előre beállított program csak a hozzávalókat várja
Az egyszerűbb kezelés érdekében a készülék 8 előre beállított programmal segíti a főzést:
kiolvasztás.
sült krumpli,
steakburgonya,
falatkák,
hús,
hal,
sütemény,
aszalás.
A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az étel nem tapad a kosárra. Mindkét kosárhoz levehető sütőtálca is tartozik, ezért a tisztításuk nagyon gyors és egyszerű.
Könnyen használható
A digitális kijelzőn található szimbólumokat csak meg kell nyomni a kívánt program kiválasztásához. A sütési hőfokot 80-200  C között állíthatod be, így a konyhapultra helyezett készülékben piríthatsz, grillezhetsz, süthetsz, melegíthetsz, de még aszalhatsz is a forró levegővel történő sütésen felül.
A kosár fogantyúi nem melegszenek fel, ezért biztonságosak és nem okoznak égési sérülést. A kioldógombok megakadályozzák a véletlen nyitást és egyben gyerekzárként funkcionálnak.
Az időzítőnek köszönhetően a készülék alkalmazkodik az időbeosztásodhoz
Mindig elfoglalt vagy és sietsz? A készülék 60 perces időzítővel rendelkezik az előre beállított programokhoz és 3-24 órás időzítővel az aszalás programhoz. A Delimano Air Fryer olaj nélküli fritőz dupla kosárral hangjelzéssel figyelmeztet arra, amikor az ételt meg kell rázni vagy át kell fordítani az egyenletes átsütés érdekében. Az időzítővel beállított időtartam lejártát követően a készülék automatikusan kikapcsol. Az automatikus kikapcsolás funkció megakadályozza az étel megégését és a készülék túlmelegedését.


Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-30 01:43 .