2021. június 21., hétfő

Sig Sauer M17 PROFORCE airsoft pisztoly, Tan - Jelenlegi ára: 85 990 Ft

A SigSauer M17-es az Amerikai fegyveres erők XM17-es oldalfegyver versenyének győztese, innen a kevésbé fantáziadús név, az M17. Maga az alap a Sig P320-asa volt, melyen több módosítást is elvégeztek, melyek közt a teljes kétkezesség, könnyebb szét és összeszerelhetőség, és számos apróbb módosítás történt, melyek közül a legfontosabb za illesztéseken történt, mellyel megakadályozták, hogy a pisztoly belsejébe idegen anyagok juthassasnak, így sokkal tovább képes kartbantartás nélkül üzemelni, mint elődjei. Az M17-es rendszerben van a Hadseregben, az Egyesült Államok számos rendvédelmi szervénél, a tengerészgyalogságnál, és többek közt Dánia is szép számmal rendszerbe állított belőle.  
A ProForce a lehető legnagyobb hűséggel állt neki az airsoft replika elkészítésébe, melyben a SigSauer teljes támogatását, licenszeit és tervrajzait élvezte, nem véletlen a Sig a pisztoly hivatalos forgalmazója. Anyagfelhasználása megegyezik az éles változattal, tokozása erősített szálú polimerből készült, míg a tár és a szán teljesen fémből. A pisztoly minden kezelőszerve kétoldalas, így semmilyen különbség nincs a használatában jobb és balkezes lövészek esetén. Rendszere természetesen Blow-back, tehát a szán tüzeléskor hátrarobban a kiáramló gázok hatására és végzi az öntöltő műveletet. Mivel anyagminőségben egy kiemelkedően erős fegyverről beszélünk az M17-es használható green gas-os, és CO2-es tárakkal is.  
A szán hátsó részén megtalálható a red-dotok felerősítéséhez szükséges foglalat, így a kényelem és a célzás egy reflex optika segítségével teljesen maximalizálható. A pisztoly súlyra, szétszedésre és kelezésre is 100%-ban egyezik az éles változattal, így remek választás tréning pisztolynak gyakorlásra, de továbbra is egy masszív és erős airsoft replikáról beszélünk, ami a terepen is megvillantja kiemelkedő tudását. Tárjába 21 BB tárazható.  
Tulajdonságai:
Kaliber: 6 mm
Működés: Green Gas
Blow-Back: Van
Lövedék kezdősebessége: 320 FPS
Tárkapacitás: 21 BB
Anyaga: Fém cső, fém belső, polimer tokozás
Hop-up: Állítható
Méretarány: 1: 1
Hossz: 216 mm
Tömege: 1360 g


Jelenlegi ára: 85 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-21 17:44 .