2021. február 23., kedd

Nintendo DS konzol csomag, kézikonzol és játékok - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képeken látható első generációs Nintendo DS kézikonzol tartozékokkal, játékokkal.
A csomag pontos tartalma:
- Nintendo DS játékkonzol
- 1db DS tápegység
- 1db Nintendo DSi tok érintőtollal
- 7db DS játék és 2db GBA játék
   - SimCity DS
   - Puzzler collection
   - English Training: Spielend Englisch Lernen
   - Nintendogs
   - Imagine - Girl Band (Sophies Freunde - Girls Band)
   - Imagine - Figure Skater (Sophies Freunde - Die Eisprinzessin)
   - Imagine - My Secret World (Sophies Freunde - Meine Geheimnisse)
   - Yu-Gi-Oh! World Championship Tournament 2004 (GameBoy Advance játék)
   - Findet Nemo + Findet Nemo Das Abenteuer Geht Weiter (GameBoy Advance játék)
A konzol rendben működik. Mind a DS, mind pedig a GBA játékokat gond nélkül felismeri és elindítja. A konzolon a használat erősen játszik, esztétikai hibák vannak rajta (ezeket igyekeztem fotózni). A hozzá való érintőtoll hiányzik, ezért adok hozzá egy rózsaszín DSi tokot, amiben van érintőtoll (az is szép rózsaszín). Az érintőkijelzőn látszik a sok használat, fénykép sajnos nem adja vissza, ám bekapcsolva ez abszolút nem zavaró. Akku tartja a töltést. A töltő hozzá való, tölti, a csatlakozójából egy kis műanyagdarab hiányzik.
A 7 DS játék közül a listázott első 4 eredeti, a Sophies Freunde sorozat tagjaiban viszont nem vagyok biztos (a doboz vékonyabb, silány minőségű, DS logó nincs benne). Ettől függetlenül indítja mindet. A 4. Sophies Freunde játék is jár a csomaggal, itt a játékkártyát szétszedtem, so ha használni akarod össze kell ragasztani, vagy a panelt más tokba rakni. A GBA játékokhoz nincs doboz.
Garancia, visszavásárlás és licittörlés nincs. Használt és régi elektronikai termékek, így kiszámíthatatlanok. Személyes átvételnél lehetőség van kipróbálni, postázás esetén minden felelősség a vevőé. Bármi kérdés van, azt licitálás előtt tedd fel, utólagos reklamációnak helye nincs!
A TV és minden más, a képen esetlegesen látható dolog, ami nincs a fenti listában, értelem szerűen nem képezi az aukció tárgyát!
Átvétel: személyesen Székesfehérváron általam megjelölt helyen, egyeztetett időpontban van lehetőség. Posta megoldható a vevő terhére, előreutalást követően.  Postázásnál kérem figyelembe venni, hogy amennyiben nem találok itthon megfelelő csomagolóanyagot, úgy el kell mennem a postára venni, amiért +1500 Ft csomagolási költséget felszámolok a szállítási költségen felül! Amennyiben ez nem elfogadható számodra, kérlek ne licitálj!
Fix árra vonatkozó ajánlatokat meghallgatok, amennyiben ez magasabb, mint a kikiáltási ár és még nem érkezett licit a termékre. Több hirdetésem együttes vásárlására vonatkozó ajánlatokat is szívesen veszek. A gyűjteményem csökkentése a cél, nem szándékozom örökké tárolni ezeket. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy mindenáron megválok tőlük, ezt kérlek vedd figyelembe, amikor ajánlatot teszel!
Köszönöm, hogy benéztél!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-24 03:10 .