2021. január 8., péntek

XBOX ONE - Xbox One Elit Wireless (Vezeték nélküli) Kontroller dobozos - Jelenlegi ára: 37 800 Ft

Hibátlan tesztelt
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1290 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
 
Az Elite vezeték nélküli Xbox-kontroller pontosan rád szabható: a különböző formájú és méretű hüvelykujjkarok növelik a pontosságod, gyorsaságod és elérésed. Válassz kedvedre a különböző fém hüvelykujjkarok és I-választók közül a tökéletes kényelem és ergonómia eléréséhez.
Az Elite vezeték nélküli Xbox-kontrollerhez négy cserélhető lapos kar csatlakoztatható, amelyek szerszámok nélkül fel- és leszerelhetők. A lapos karokat sokkal könnyebb kezelni az ujjaiddal, így már le sem kell venned a hüvelykujjaid a karokról egy bonyolultabb ugró, célzó vagy lövő kombináció elvégzéséhez. Az alkalmazás* segítségével mindegyik karhoz a parancsok széles skálája rendelhető.
Az érzékeny ravaszzárak átkapcsolásával gyorsabban tüzelhetsz, és értékes időt spórolsz meg a ravasz minden meghúzásakor. Az érzékeny ravaszzárak leállítják a ravasz mozgást az első lövés után, és a kontroller már kész is egy újabb lövésre. Egyszerűen kapcsold át újra, és a kontroller ismét a teljes hosszúságú ravaszmozgással működik, vagy pedig az alkalmazás segítségével hangold még tovább a ravaszok működését.
Szabd testre az élményt a könnyen használható alkalmazással. * Állítsd be a ravasz min. /max. értékeit, a hüvelykujjkarok érzékenységét, a gombkiosztást és sok minden mást. Hozz létre tetszőleges számú kontrollerprofilt az alkalmazásban, és azonnal válthatsz 2 között a beépített profilkapcsolóval.
Minden részletet úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a versengő játékosok igényeinek: a hüvelykujjkarok körüli kis súrlódású megerősített gyűrűk minimalizálják a kopást, és olajozott mozdulatokat tesznek lehetővé, míg a gyémánt alakú markolat masszív kialakítást és nagyobb stabilitást biztosít a kontrollernek. A továbbfejlesztett markolat lehetővé teszi, hogy kisebb erőkifejtéssel fogd a kontrollert. A felső borítás finom, puha anyaga az igazi luxus érzetét kelti.
 
 
 
Alapítva 2009

Jelenlegi ára: 37 800 Ft
Az aukció vége: 2021-01-08 20:21 .