2019. június 20., csütörtök

NordicTrack Space Saver SE 7i Elliptikus Tréner - Jelenlegi ára: 159 000 Ft

1 éves, hibátlan-makulátlan állapotban!
A termékről:
A NordicTrack Space Saver SE 7i elliptikus tréner egy könnyen összecsukható, ugyanakkor 135 kg teherbírású, masszív ellipszis tréner. Kompatibilis a legújabb interaktív iFit Coach fitnesz technológiával. A Google Maps segítségével kedvére válogathat edzéseinek virtuális helyszínei között, csak a fantáziájára van bízva "hol, merre" akar edzeni. Elektronikusan szabályozható 0-8 fok közötti rámpájával, 45 cm átlag lépéshosszával, 24 fedélzeti edzésprogramjával el fogja nyerni tetszését!
OMA Skyline E7 Profession futópad a legerősebb és legújabb otthoni futópad modellje. Ajánljuk kisebb edzőtermek illetve Wellness hotelek számára is. Ellentétben kültéri futással és gyaloglással, kiváló és egyben kényelmes testmozgás biztosít otthonunkban vagy kisebb edzőterembe.
Futópad túlzások nélkül!!!
Lendkerék súly: 8 kg
 
Ellenállási fokozatok száma: 20
Elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM). SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.
 
Állítható lépéshossz
45 cm átlag lépéshossz, mely állítható egy elektronikusan szabályozható rámpa 0 és 8 fok közötti fel-le történő mozgásával.
 
Programok száma:
24 fedélzeti edzésprogram (12 kalória és 12 teljesítmény program, +iFit Coach) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A programnak megfelelően az ellenállás beállítások és a rámpa dőlésszöge automatikusan változik. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.
 
Maximális terhelhetőség: 135 kg
Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az elliptikus trénert ennél nehezebb személy!
 
Helykímélő rendszer SPACESAVER® DESIGN
Space Saver™ rendszer segítségével az edzőgép összecsukható, és el is tolható, ha nincs használatban. Tárolható vízszintes vagy függőleges helyzetben is!
 
Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.
 
Állítható taposópedálok
A nagy méretű csúszásmentes pedálok dőlésszöge több fokozatban állítható, ezzel kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben.
 
A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.
 
Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.
 
Konzol jellemzők
Az 5” LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert, mint sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszöge, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.
 
Beépített ventilátor
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.
 
Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!
 
Interaktív edzés az iFit Coach segítségével
Fedezzen fel újabb és újabb útvonalakat az egész világon. Csatlakoztassa táblagépét az edzőgépéhez, hogy maximalizálja a testre szabott edzést, újabb élményekkel, automatikus statisztika hozzáféréssel, Google Maps™ nyújtotta látványos útvonalkövetéssel, újabb elérhető edzésprogramokkal és további elérhető fejlesztésekkel. Az iFit Coach szolgáltatás hozzáféréséhez tagság szükséges. Részletek a www. ifit. com weboldalon. A kompatibilis működéshez szükséges táblagép: Android 5. 0+; Bluetooth 4. 0+. iPad 3 és magasabb verziók, operációs rendszer iOS 8+; kijelző felbontása min. 600dpi
 
Beépített táblagép tartó
Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben . A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. (A képeken látható táblagép nem tartozék! )
Szeresd a világot (Think about the planet and “ Love the World”! )
Minden egyes NordicTrack termék „ Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Jelenlegi ára: 159 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-11 16:37 .