2019. február 23., szombat

Venta LW41 légtisztító-párásító - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Eladó a képen látható szép állapotú,
tökéletesen működő Venta LW41 légtisztító-párásító,  2 fokozatú ventillátorral.
Ideális eszköz az olyan panaszok csökkentésére is, mint például a kicserepesedett száj, eldugult orr, kiszáradt orrnyálkahártya, kiszáradt szájpadlás, kaparó torok, kiszáradt szem,  ébredés után a légutak tisztogatása!
A VENTA vízben forgó nedves réteglemezeinek felületéről  a pára a légtérbe kerül. A működési elvből adódóan a helyiség páratartalmának növekedésével csökken a párologtatás sebessége. A lemezek felületéről annyi nedvesség párolog el, amennyi az optimális páratartalom eléréséhez szükséges. Ezért nem fordulhat elő túlpárásítás.  
A száraz, fűtött, vagy hűtött levegő kiszárítja a nyálkahártyát, a baktériumok és a vírusok szabadon áramolhatnak a helyiség levegőjében: A fertőzés vagy a meghűlés veszélye növekszik. Azon kívül a fűtött és hűtött száraz levegő fáradttá és bágyadttá tesz. A bőr kiszárad. A szobai növények szenvednek. A drága fabútorok megrepedeznek. Egy fűtött vagy hűtött 30 m2-es helység naponta kb. 5 liter vizet igényel ahhoz, hogy az orvosilag ajánlott 50-55%-os légnedvesség biztosítva legyen. A radiátorra akasztott párologtató edények teljesítménye jelképes, rendkívül alacsony és bakteriálisan is kockázatokat rejtenek.
A kellemes közérzet és a hosszú egészség egyik fontos feltétele a páradús, tiszta  levegő!

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-16 12:43 .