2019. február 2., szombat

MiniTool Egyenescsiszoló Rezgőcsiszoló Rezgővágó Dekopírfűrész EGYBEN Akár 1ft NMÁ! Germany Ritkaság - Jelenlegi ára: 30

Eladó MiniTool szerszámgép készlet
Tartalom:
- Egyenescsiszoló, gravírozó (patronnal, szorítóanyával)
- Rezgőcsiszoló (csiszolólappal)
- Rezgővágó, rezgőfűrész (vágólappal)
- Dekopírfűrész, beszúrófűrész (fűrészlap rögzítővel)
- Tápegység (12V DC)
- Kapcsoló pedál
Komplett szett, egyben ahogy a képeken látható. Mindegyik gép működik rendben, keveset használt, újszerű állapotú. A képek magukért beszélnek. Kiválóan használhatók modellezéshez, sablonkészítéshez, játékgyártáshoz és más aprólékos, finom munkákhoz. Precíz, német gyártmány, öröm velük dolgozni. A tápegységhez akár mindegyik gép csatlakoztatható. A kapcsoló pedált közbeiktatva mindkét kézzel lehet dolgozni, nem kell az adott gép kapcsolóját külön működtetni. Akár gyerekeknek is! Békebeli Nyugatnémet gyártású, megbízható darabok. Igazi ritkaság! Ajándéknak sem utolsó!
Hálózati feszültség: 230 V
Tápfeszültség: 12 V
Made in W. GERMANY.
A négy gépet, a pedált és a tápegységet kompletten adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Azonnal munkára fogható.
A szett új ára 50 ezer Ft felett van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt zárására valamint licit törlésre nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történhet, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL csomagautomatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi hirdetésemet is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
EZEN a linken feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 301 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 20:40 .