2018. december 28., péntek

Tiszta csapfejek egyszerűen, szétszerelés nélkül! - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Tisztísd meg az otthonodban található csapfejeidet, anélkül, hogy szét kellene azt szerelned : -) 
Ez a kis gömböcske nagy segítségedre lesz!  
Csak helyezd a csapfejre, tölts bele ecetet, 20 percig hagyd hatni a folyadékot, végül távolítsd el a gömböcskét. Ennyi az egész és készen is vagy.
A csapfejet éppúgy érdemes tisztán tartani, mint a poharat, amiből nap mint nap iszunk. Ha fertőtlenteni szeretnél vele, akkor csak illóolajos (fahéj) vízre lesz szükséged és ezzel akár naponta is könnyedén fertőtlenítheted a csapfejedet, mert a gömböcske segít abban, hogy a hatóanyag elérje a csapfej belsejét is, ami legalább olyan fontos terület, ha nem fontosabb, mint a csapfej külső része.
Pont oda fókuszálható a hatóanyag, ahol annak lennie kell és az így nem párolog el, nem folyik el a helyéről, nem csöpög szerteszét., az eredmény pedig a vízkőmentes csapfej lesz!
Nagyon tartós tisztító eszköz, hosszú ideig kiszolgál mindenkit!  
Praktikusan, egyszerűen, kényelmesen lehet vele dolgozni!  
Indultam vele Világkiállításokon, ahol két esetben is aranyéremmel tért haza ... (többek között) : -)
"Mi, a Magyar Feltalálók Egyesületének elöljárói tanúsítjuk, hogy a Géniusz-Európa Nemzetközi Találmányi Vásáron szereplő több mint háromszáz alkotása közül az eszköz Géniusz aranyérmet nyert.  
Dr. Szántay Csaba, Elnök és Dr. Vedres András, IFIA Elnöke" 
Személyesen a XVII. kerületben tudom átadni Neked.
Mivel tudom, hogy tényleg nagyon praktikus a termék, ezért ha többet vásárolnál, mert meglepnéd szeretteidet is ezzel a szinte örökéletű háztartási tisztító eszközzel, akkor 4 db-tól, vagy ennél több esetében a szállítási díj csak 100. - Ft/db (házig küldve).  


Jelenlegi ára: 1 399 Ft
Az aukció vége: 2019-01-18 09:54 .