2018. szeptember 24., hétfő

Simba-állathangos interaltív zongora rengeteg funkcióval-saját zene hangfelvétele és lejátszása - Jelenlegi ára: 3 000 F

Kedves állathang zongora a Simba-tól!  
Ez a mókás állathangos zongora, a kis zeneszerzők élményteli tanulását és szórakoztatását szolgálja és a vidám zenélés élményét nyújtja a kicsiknek. Zenélj együtt állatokkal, zongorázz nekik vidám dallamokat! Egy csipetnyi zene és egy csipetnyi állathang. Ezzel a kis elektronikus zongorával a gyerekek egyszerre ismerkedhetnek meg az állatokkal, és megtehetik az első lépéseiket a zene világába.
Olyan összetett játékhangszer, mint az igazi szintetizátor. A 24 billentyűvel lehet önállóan zenélni, ezen kívül 6 féle állathangot tud játszani a gép. A különböző állatokat ábrázoló gombok megnyomásával, az adott állat (kacsa, bari, lovacska, kismadár nyuszi, kutya és boci) hangján szólal meg a zongora, így remek szórakozást nyújt gyermekünk számára. Nyomd meg a gombokat és nézd melyik állat milyen hangot ad ki! Jegyezd meg, így később még könnyebben felismered az állatok hangjait!  A zenei alapot megadva komponálhatunk újabb és újabb zeneszámokat, többféle hangszer hangján is tudsz rajta játszaniAz általad komponált zenéket a felvevő segítségével rögzíteni is lehet, majd lejátszani közönség előtt. Ha épp senki nem ér rá, a közönséget pótolhatjuk a taps és ujjongás gomb megnyomásával és a siker nem marad el! A zenék tempója növelhető, csökkenthető, a hangerő szabályozható, a zene bármikor leállítható. Ha éppen nincs ihletünk zenétszerezni, a song gombok megnyomásával kész zenét is hallgathatunk. Ez a játék zongora mindig feldobja a hangulatot!
Jellemzők:
– Állatos gombok-megismerteti a gyermekeket 6 különböző állathanggal
– 24 zongora billentyű zenei hanggal-a hagyományos zenélésre nyílik lehetőség-sok hangeffekttel
– Kellemes és vidám dallamok-amelyek segítik a gyerekeket megismerkedni a zenével, megtehetik az első lépéseiket a zene világába. fejleszti a kézügyességet és zenei érzéket
-8 ritmus-zenei stílus (samba, pop, agogo, waltz, disco, 16 beat, swing, rap)
-8  beépített dallam
-felvétel-lejátszás mód
-állítható tempó
-szabályozható hangerő
-az állathagok belekeverhetők a lejátszandó zenébe
-taps és ujjongás funkció
- DEMO teszi igazán változatossá ezt a játékot 
-fejleszti a gyermek zenei hallását és a ritmusérzékét
Mérete: 39X
A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, mely nem tartozék.
https: //www. youtube. com/watch? v=-vDfcpggnTU
https: //www. youtube. com/watch? v=YECpoPHOO6s
https: //www. youtube. com/watch? v=q4A-NHiWhRk
Szép állapotú, tökéletesen működik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-14 22:15 .