2018. szeptember 22., szombat

RETRO Processzor: Texas Instruments 486 DLC 40 MHz TX486DLC-40BGA - Jelenlegi ára: 435 Ft

A képen látható termék, a képen látható szép állapotban.  
Nem tudok lábhiányról. Lábak épek, egyenesek. Szinte azonnal foglalatba illeszthető.
Bombabiztosan csomagolom.
-----
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Minden termék személyesen átvehető Pécsen. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy házhoz viszem...
- Szállítás: A legtöbb terméket tudom küldeni MPL-lel, Foxposstal vagy DPD-vel. Amelyik terméknél van bármiféle szállítási költség megadva, azt a terméket tudom "postázni". A "szállítási költség"-et minden esetben a vevő fizeti. Több terméket általában tudok egybe csomagolni, így cspórolhat a postaköltségen. Utánvéttel illetve sima levélként nem küldök semmit. Külföldre nem postázok !!!
- Postai szállítás: heti 2-3 alkalommal tudok csomagot küldeni, feladni. Dolgozom, ez van. Mindez azt jelenti, hogy az összeg beérkezését követően max. 2-3 napon belül tudom elindítani a pakkot. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt!  
- Postaköltség: a pontos postaköltséget csak a termék csomagolása után tudom megadni. A "szállítási mód" mezőbe írt összeg tájékoztató jellegű, így kis mértékben - de eltérhet a végleges összegtől (általában jól meg tudom becsülni a díjat).
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...

Jelenlegi ára: 435 Ft
Az aukció vége: 2018-10-07 19:40 .