2018. május 28., hétfő

iBaby M6S bébimonitor - Full extrás babafigyelő! - Jelenlegi ára: 61 990 Ft


iBaby Monitor M6S
Az iBaby M6S babamonitor mindenúj szülő legjobb barája.  A számos funkció segítségével a gyermeke gondozása lényegesen könnyebb és nyugodtabb lesz. Élvezze a nagy felbontású videót éjjel-nappal!  A készülék, többek között, kétirányú hangátvitellel, levegőminőség-figyeléssel, zene- és mese lejátszással rendelkezik, ráadásul bármikor ösze tudja kötni az okostelefonjával. Az iBaby babamonitor segítségével gyermekei mindig szem előtt lehetnek, akárhol is járjon a világban.
Fontosabb jellemzők
Wi-fi-s gyermekfigyelő számos funkcióval
HD videó 1080p felbontással
Nagyszerű képek éjjel és nappal is
Kétirányú hangszóró
Levegő minőség, páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzés
A baba monitor 360° -ban elforgatható, így beláthatóvá válik az egész gyerekszoba
Kompatibilis a 2, 4 GHz-es és az 5 GHz-es routerekkel
Kompatibilis iOS vagy Android készülékekkel
Gyors telepítés 60 másodpercen belül
Altatókat és esti meséket is lejátszik
Mozgás- és hangérzékelő
A legfontosabb funkciók
Meg fog lepődni, hogy milyen gyorsan működik minden funkció, beleértve a telepítést is, amely mindössze 60 másodpercet vesz igénybe. A baba figyelő 2. 4 és 5 GHz-es routerekkel is kompatibilis. Az 1080p felbontású videókamera rendkívül tiszta képet nyújt, még éjjel is. Okostelefonjával vagy tabletjével egyszerűen navigálhatja a kamerát. A baba figyelő kamerája vízszintesen 360° -ban, függőlegesen pedig 110° -os szögben elforgatható. Bármilyen altatódalt lejátszhat gyermekének a telefonja segítségével. Csatlakoztassa a készüléket iTunes könyvtárához, és rögzítse a figyelőre a kedvenc gyerekdalait MP3 formátumban! Az iBaby M6S nem csak a levegő minőségét, hanem a hőmérsékletet és a páratartalmat is méri abban a szobában, ahol kisbabája alszik.
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! A termékeink csomagolássérültek lehetnek. (Általában esztétikai - pl. a doboz ragasztott) De a termékek sértetlenek és funkciójukat nem akadályozza. Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Jelenlegi ára: 61 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 14:19 .