2017. december 26., kedd

Far Cry - Primal Xbox One, új, bontatlan csomagolás! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Far Cry - Primal PS4, új, bontatlan csomagolás!
A modernkori sivatagok, dzsungelek és hegyvidékek után egyenesen az őskorba repít minket a Far Cry-sorozat következő epizódja, amelyben Takker bőrébe bújva, egy kőkorszaki törzs utolsó túlélőjeként bosszúvágyból, valamint új társak keresésének céljából elindulunk, hogy felfedezzük Oros óriási, szabadon bejárható világát.
Noha a franchise korábbi epizódjai is rengeteg izgalmat garantáltak, az őskorban megtapasztaljuk, hogy milyen érzés, amikor folyamatosan a túlélésért küzdünk, hol rivális vadászokkal, hol olyan veszélyes, mára kihalt vadállatokkal, mint a gyapjas mamut, a kardfogú tigris vagy az óriásfarkas.
A Far Cry Primal kampánya során rengeteg harc, gyűjtögetés és fejlődés vár ránk, miközben nem csak szövetségeseket kell gyűjtenünk magunk köré, hanem saját fegyvereink elkészítéséről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy túlélhessük a nagy kalandot.
Takker irányításával bosszúállásod mellett most új törzset találhatsz magadnak, miközben szabadon felfedezheted Oros csodálatos világát!
Küzdj meg riválisaiddal, szerezz saját szövetségeseket, és éld túl a vadont a mára kihalt őskori vadállatok között!
Éld át kőkorszaki körítéssel a Far Cry-sorozat sajátosságait, legyen szó akár a fegyverkészítésről, akár az intenzív összecsapásokról!


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 08:50 .