2017. november 24., péntek

The Last Guardian - új, bontatlan csomagolású PS4 játék - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Hét hosszú évvel azt követően, hogy a Sony és a Team ICO még 2009-ben bemutatta a The Last Guardiant, még a PlayStation 3-ra ígérve a megjelenést, immár a PS4 erejét kihasználva érkezik meg a japán stúdió legújabb alkotása. Főszereplőnk ezúttal egy mindennapi fiú - aki olykor még egy kicsit ügyetlen is -, aki egy váratlan veszélyekkel teli, égbe nyúló épületek szövevényéből álló romvárosban találja magát. Helyzete mindaddig kilátástalannak tűnik, míg nem találkozik össze a hatalmas, griffszerű lénnyel, Tricóval, aki nem várt segítője és barátja lesz a fiúnak. Együtt indulnak el, hogy kijussanak a városból, az előttük álló veszélyek és megpróbáltatások legyőzése közben a fiú legalább annyiszor segít majd Tricón, mint fordítva, így a két véletlenül találkozó társból igaz barátok válnak az út végére.
Küzdj le apró és gigászi akadályokat
A The Last Guardian PS4-es kiadásában kizárólag a fiút irányíthatjuk közvetlenül, de ettől függetlenül a ránk váró kihívások közül sokat kizárólag Trico segítségével van esélyünk legyőzni. Így egyszerű utasításokkal próbálhatjuk rávenni hatalmas útitársunkat, hogy segítsen tovább haladunk a szabadság felé, de ritkán lehetünk benne biztosak, mire fog hallgatni ezek közül. A szédítő mélység felett véghezvitt ugrások és félelmetes harci szituációk mellett rengeteg fejtörő is vár majd rád a Ueda Fumito által megálmodott kalandban. Így sokszor nem juthatsz majd tovább, míg ki nem találod, miért nem tud, vagy nem akar követni Trico, máskor pedig olyan akadályok hátráltatják a törött szárnyú lényt, amit csak a fiú segítsége és törődése tud elhárítani.
Vár egy lélegzetelállító világ
A The Last Guardian világán is könnyen felismerhető Ueda gondolkodásmódja a játékokról, hiszen annak ellenére, hogy hatalmas terekben és elképesztő részletességgel kidolgozott épületek között is járunk majd, egyfajta egyszerűség jellemző a környezetre. Így a játék nyugodtabb pillanatiban csend váltja fel a lendületes zenekari aláfestést, a valós fizikát imitálóan düledező romok helyett pedig csupán az figyeljük, hogyan lengedeznek Trico tollai a szélben. A látvány a fejlett fény- és részecskeeffektek mellett a rendkívül életszerű karakteranimációk teszik még hihetőbbé, így elérve a hatást, hogy tényleg ebben a csodás világban érezzük magunkat.


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2017-12-15 09:25 .