2017. január 26., csütörtök

D-Link DCS-942L/E beltéri éjjellátó wireless N cloud kamera SD kártyával - Jelenlegi ára: 31 420 Ft

D-Link DCS-942L/E beltéri éjjellátó wireless N cloud kamera SD kártyával Kövesd és rögzítsd a 16GB SD kártyára, mi zajlik éppen otthon az SD kártyás Éjjellátó Cloud Kamerával (DCS-942L). A beépített IR LED-eknek köszönhetően nemcsak nappal, hanem éjszaka is hazapillanthatsz akár iPhone-ról, iPad-ről vagy Androidos okostelefonról is.
Biztonság nappal és éjszaka ? Beépített infravörös LEDekkel éles szürkeárnyalatos kép akár 5m távolságra teljes sötétségben is.
Riasztás a mobilodra ? A Passive Infrared (PIR) szenzorral akár teljes sötétségben is érzékeli a mozgást, és azonnal e-mail riasztást küld. Nincs téves riasztás, hiszen a kamera képe azonnal ellenőrizhető.
mydlink alkalmazás ? Hozz létre egy fiókot, és rendelj hozzá akár 4 kamerát, majd nézz rá bármelyikre.
Rögzítés SD kártyára ? 16GB SD kártya akár egyheti videókép rögzítéséhez.
 
mydlink Cloud: a legegyszerűbb módja otthonod megfigyelésének - bárhol is legyél
Kompakt méret
MicroSD kártyafiók hang- és képrögzítéshez (16GB microSD kártya mellékelve)
Wireless N technológiával zökkenőmentes kapcsolat bárhol a lakásban
Beépített IR LED-ek az éjszakai megfigyeléshez (akár 5m)
PIR (Passive Infrared) szenzor az éjszakai mozgásérzékeléshez
Mozgásérzékelésen alapuló e-mail riasztások
Beépített mikrofon és hangszóró-bemenet a kétirányú hanghoz
Vezeték nélküli biztonság gombnyomásra - Wi-Fi Protected Setup (WPS)
Dynamic DNS támogatás
D-ViewCam szoftver
A Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera SD Kártyával egy széleskörűen alkalmazható megfigyelő megoldás otthoni és kisirodai használatra. A hagyományos webkamerákkal ellentétben a Cloud Kamera kiváló minőségű képet és hangot rögzít és továbbít önállóan, csatlakoztatott PC nélkül. Az SD kártyára akár 7 napi folyamatos videókép rögzíthető akár teljes éjszakai sötétségben is a beépített infravörös LED-eknek köszönhetően. A mydlink okosfelhő szolgáltatással a kamera egyszerűen elérhető és menedzselhető - nemcsak számítógépről, hanem akár egy iPhone vagy Android telefonról is.
mydlink: a legegyszerűbb módja otthonod megfigyelésének
A kamera otthoni hálózathoz csatlakoztatása, majd annak hagyományos elérése korábban bonyolult konfigurációt igényelt. A mydlink egyszerűsíti a kamera elérését ? bárhonnan és bármikor. A lépésről lépésre haladó útmutatóval néhány perc alatt a kamera használatra kész. Ezután egy egyszerű web felületen hozd létre mydlink fiókod, és ettől kezdve a kamera bármely Internetre csatlakozó számítógépről egyszerűen elérhető és távolról kezelhető. Ha több kamerád van, ezeket is hozzáadhatod mydlink fiókodhoz, és az összes kamerád képét egyetlen helyről felügyelheted.
A kamera képe útközben is rendkívül egyszerű. Töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone vagy Android készülékedre, és már nézheted is a kamera képét ahonnan csak szeretnéd vezeték nélküli vagy 3G kapcsolattal. Az alkalmazásnak köszönhetően akkor is rajta tarthatod a szemed otthonodon, amikor nem vagy számítógép előtt.
 
Éjjellátó funkció
A Wireless N Éjjellátó Cloudi Kamera beépített infravörös LED fényeivel folyamatos megfigyelést biztosít teljes sötétségben is. Az 5 méteres megvilágítási távolság alkalmassá teszi bárminek a megfigyelésére: legyen az a babaszoba vagy az iroda éjszaka.
Teljes megfigyelőrendszer
Az Éjjellátó Cloud Kamerához mellékeltünk egy 16GB SD kártyát is, mely bekapcsolt számítógép nélküli is képes folyamatos hang- és képrögzítésre. Az egyszerűen kezelhető webes felületen beállítható a mozgásérzékelésre induló felvétel vagy a folyamatos videó rögzítés akár 7 napig.   Amint az SD kártya betelik, a rögzítés folytatódik, és az új felvétel felülírja a legrégebbi rögzített időszakot. A beépített PIR szenzor a legkisebb mozgást is érzékeli akár teljes sötétségben is. Mindehhez egy áttekinthető, laikusok által is kezelhető webes felület áll a felhasználók rendelkezésére.
Egy Windows-os számítógépről egyszerre akár 32 kamerát tarthatsz felügyeleted alatt a mellékelt ingyenes D-ViewCam szoftverrel (DCS-100). A D-ViewCam számos hasznos funkcióval segíti a kamera menedzsmentjét valamint a hang- és képrögzítést.
 
Wireless N kapcsolat
Az Éjjellátó Cloud Kamera SD kártyával Wireless N technológiával teljes Wi-Fi lefedettséget biztosít otthonodban. A Wireless N kiváló minőségű videó stream továbbítását teszi lehetővé az Interneten keresztül távoli megfigyelő eszközökre is. A DCS-942L hagyományos Ethernet porttal is rendelkezik, így a vezetékes hálózatra is csatlakoztatható.
A termék tényleges kinézete eltérhet az oldalon látható képtől.

Jelenlegi ára: 31 420 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .